Спрей с 5 функции

Многофункционален спрей

Многофункционалният спрей е силиконово с нисък вискозитет масло за смазване и поддръжка на различни метални части.Бързо и лесно разхлабване на връзки с винтове, гайки и болтове.Надеждна защита от корозия.Премахване скърцането на панти.

Свойства:Надеждна защита от корозия.Генериране на устойчив защитен филм.Много добро капилярно проникване и пълзене.Премахване на скърцането.

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН СПРЕЙ се прилага в автомобилната индустрия,металообработващи машини, хоби и домакинството.Смазва части, панти, ролки, пружини, кранове, врати и прозорци, офис въртящи се столове, брави, ципове, фина механика и електрически връзки (ключове, контакти, съединители и кабели).Отстранява вода от метални повърхности, например дистрибуторни капачки и свещи по двигатели, инструменти и мотоциклети, извънбордови двигатели.Разтваря мазни петна, грес, катран, каучук и остатъци от лепило. Оставя защитен филм срещу ръжда и корозия. Той е подходящ за обработка на метали, двигатели и превозни средства от всякакъв вид.Разхлабва ръждясали и запечени връзки с болтове, гайки и корозирали метални профили.Прониква дълбоко и има много добро капилярно пълзене.